Teresia Volotinen

Ajankohtaisia ajatuksia

tiistai 29. huhtikuuta 2008

EsJt:n kevätnäytöksessä

Sunnuntaina olin Espoon Jäätaitureiden kevätnäytöksen kutsuvieraana. Tänä vuonna seura oli valinnut jääsatunsa aiheeksi Astrid Lindgrenin mainion Vaahteramäen Eemelin.

Kansallisena veteraanipäivänä oli hauska vitsailla muiden seuran toiminnassa mukana olleiden kanssa siitä, että me olemme aikamoisia jäätaituriveteraaneja, olimmehan ennen vanhaan eli 90-luvulla aktiivisesti mukana rakentamassa urheiluseuran menestystä näytösten, kilpailujen, leiritoiminnan, varainhankinnan ja kaikenlaisen talkootyön avulla, joka on kantanut hedelmää ja näkynyt vielä tänäkin vuonna Laura Lepistön ja Jenni Vähämaan upeiden suoritusten myötä. Näytöspuvuista oli mukava tunnistaa esitysasuja, joita olin ommellut ja huippuluistelijoista oli mukava bongata niitä, jotka olivat tulleet pikku tenavina mukaan seuran toimintaan.

Espoon Jäätaiturit on tarjonnut monipuolista urheilu- ja kulttuuritoimintaa jo vuodesta 1985. Luistelukoulun myötä lapset ovat oppineet oikean perusluistelun sekä monia hienoja liukuja, piruetteja jne. Näitä taitoja on jokainen seurassa mukana ollut päässyt juuri upeissa kevätnäytöksissä näyttämään myös sukulaisille ja tuttaville. Muodostelma- ja yksinluistelijat pääsevät esille myös kilpailuissa, mutta kevätnäytös on aina hengeltään toisenalainen - siinä näkyy seuran yhdessä tekemisen meininki.

Jäätaiturihenki elää vuodesta vuoteen. Vaikka omat lapset ovat jo aikuisia, ja oma talkoo- ja hallitustyöskentelynikin on jo viime vuosituhannen juttuja, on aina mukava seurata Espoon Jäätaiturien monipuolista toimintaa ja kokea, että on yhä osa suurta jäätaituriperhettä.

Ei kommentteja: