Teresia Volotinen

Ajankohtaisia ajatuksia

keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Kierrätystä ja kirppiskivaa III

Aurinko paistoi pilvien lomasta, kun jo kolmannen kerran tänä kesänä raahasin turhia tavaroitani kirpputorille, nyt jo toistamiseen Hietalahden kirppikselle.

Vähän kyllä ihmetytti, että helsinkiläinen pysäköinninvalvojajoukko oli ottanut kirppismyyjien autot tiukennetun valvonnan ja innokkaan sakottamisen kohteeksi. Eräs myyjistä joutui tällaisen iskun kohteeksi, kun jätti torialueelle autonsa hetkeksi, kun kävi Hietsun hallissa lunastamassa myyntiruudun, kertoi rekkejä ja lisäpöytiä vuokraava nainen. Eri asia on, jos pitää autoaan sakkopaikalla koko päivän, mutta nyt pysäköinninvalvojat iskivät vähän salakavalasti kuormausvaiheessa!

Torimyynti oli nyt edellistä kertaa hiljasempaa, lieko syynä ollut vaihteleva sää tai kesäkuuta hiljaisempi heinäkuu. Myyjiä oli kylläkin enemmän kuin edellisellä kerralla, enkä tällä kertaa saanut kulmapaikkaakaan, kuten viimeksi.

Tuttujakin näkyi, sekä myyjien että ostajien joukossa! Kaiken kaikkiaan päivän saldo meni ihan mukavasti plussan puolelle, vaikka yhä jäi paljon tavaraa myymättä. Voisinkin jo kutsua itseäni alkemistiksi, kun saan muutettua turhan roinan rahaksi.




Kuva: Tanskalaisella kirppiksellä kesällä 2007

Ei kommentteja: